produkter i kurven

OM OSS – Hvem er vi og hva gjør vi?

JAKO er den eldste og største totalleverandøren av maskiner og utstyr til den norske vaskeribransjen. Vi leverer riktige løsninger ut fra grundige analyser og har vært en anerkjent leverandør siden 1845.

SALG

Vi driver med salg av vaskeriutstyr som vaskemaskiner, tørketromler, tørkeskap og ruller med tilbehør, til alt fra små boligvaskeri til store industrivaskeri. Vår salgsavdeling hjelper deg gjerne med å finne riktig utstyr til ditt behov. 

Kontakt gjerne vår salgssjef på industri Rune Nilsen på rn@jako.no
eller vår salgssjef på OPL Dennis Olsson på do@jako.no eller Rita Maria Pedersen på rita@jako.no

 

RÅDGIVNING

Vi har rådgivere for alle typer vaskerier innenfor renhold, borettslag, små og store bedrifter, industri og institusjoner. Hos oss finner du ingeniører som er spesialister på produksjonsanalyse, logistikk, prosesser, prosjektering og maskiner. JAKO kan det meste om vaskeridrift. Skal du bygge et nytt vaskeri eller gjøre endringer på ditt eksisterende vaskeri, lager vi gjerne detaljerte CAD tegninger av hele vaskeriet med detaljerte beskrivelser av alle prosesser.

Kontakt gjerne vår daglig leder Tom Pedersen på tp@jako.no

 

SERVICE OG DELER

Trenger dere service på vaskemaskin, tørketrommel eller andre vaskerimaskiner har Jako et team av kvalifiserte teknikere som er klar til å rykke ut på kort varsel. Vi har egen dedikert serviceleder som sørger for en sikker logistikk og gjennomføring av service. I tillegg til at alle våre teknikere kjører rundt med et komplett lager av vanlige slitedeler i sine biler, gjennomfører vi alltid en analyse av feilmeldingen før vi rykker ut på service. Dermed har vi omtrent alltid med oss riktig del for å få utbedret maskinen. Rask utbedringstid står alltid i høysetet hos oss.

Vi fører fullt reservedelslager av slitedeler til alle våre maskiner. Vi har lager sentralt i Oslo og kan alltid levere deler på kort tid. Normalt sender vi deler samme dag som de bestilles.

Kontakt gjerne serviceleder Marius Lefstad på ml@jako.no eller teknisk servicekoordinator Pål Jensen på pj@jako.no