produkter i kurven

Service

Serviceavdelingen

Vi har et stort serviceapparat med kompetente teknikere og en egen serviceleder som koordinerer all teknisk bistand. Hovedbasen er i Oslo men vi betjener hele landet. Vi har også samarbeidspartnere i de fleste større byene.

Bestill service

JAKO utfører service eller delebestilling for bedrifter som har maskiner fra Girbau, Schulthess, Kannegiesser, Podab eller Lamac. Vi tar også service og reparasjoner på andre maskiner fra kjente leverandører.

For å bestille service, kontakt oss på 22 80 62 00 eller post@jako.no

Service

Når det oppstår et behov for service på maskiner og utstyr, rykker vi ut på kort varsel. Våre teknikere har de mest vanlige slitedelene med seg i bilen til enhver tid. Dette sikrer så rask utbedringstid som mulig. 

Våre kunder har forskjellig sammensetning av maskintyper og modeller. Vi utfører service på alle kjente merker.

Serviceavtale

For en problemfri drift av vaskeriet anbefaler vi å inngå en serviceavtale. Da unngår en de fleste uønskede driftsstans samt at den totale servicekostnaden normalt vil bli lavere og maskinens levetid forlenges.

Vedlikeholdsavtale

Med en vedlikeholdsavtale får du besøk av en tekniker til fastsatte intervaller. Her går vi gjennom alle dine maskiner og utfører periodisk vedlikehold i henhold til produsentens anvisninger. Dersom vi avdekker små mangler under inspeksjonen vil vi reparere disse på stedet og du betaler kun for deler. Ved større mangler vil vi utarbeide en rapport og gi en anbefaling om utbedring.

Fullserviceavtale

Med en fullserviceavtale har du forutsigbarhet for dine vedlikeholdskostnader. Vi har det totale ansvaret for at maskinene til enhver tid gjennomgår de vedlikeholdsrutinene som er påkrevd. Denne avtalen dekker alt av deler og arbeid inkludert akutt utrykning. Det eneste kunden må utføre selv er daglig og ukentlig renhold.